gyerek holmik gyerekszoba bölcsi-ovi-iskola álomgyár álomgyár textilvilág függöny lakás, kert, ajándék  

Rólunk

Mi2en, Merci es Dóra, azt álmodtuk meg, hogy olyan holmikat tervezünk Neked, ami Téged és Minket, vagyis mind2nket boldoggá tesz

Üzletünk címe: 1028 Budapest, Kővári út 1.

Nyitva tartás:
- Hétfőtől-Péntekig 12-18 óráig vagy időpont egyeztetéssel, Szombaton: ZÁRVA

Telefonszám: +36 20 931 70 66 vagy +36 20 452 40 63

Textillel dolgozni számunkra a legnagyobb öröm és kiteljesedés. Rajongói vagyunk a szép anyagoknak. Amikor kiválasztunk egy textíliát, már látjuk a benne rejlő lehetőségeket, ami csak arra vár, hogy ügyes és hozzáértő kezek kibontsák belőle azt a formát, ami a legjobban áll neki. Inspirációt a saját álmaink mellett vásárlóink vágyaiból merítünk, így születnek aztán olyan termékek, melyek nemcsak szépek, de igazán praktikusak is.

Több gyerekes anyukaként tudjuk, mennyire fontos a legapróbb tárgy is az otthonunkban ahhoz, hogy a család valamennyi tagja jól érezze magát. Egy lakásban nincs elhanyagolható részlet, legyen szó a háló- és gyerekszoba vagy a nappali bármely berendezési tárgyáról, kiegészítőjéről, az ágyneműtől a függönyig, a gyerekszoba falvédőjétől az óvodai zsákig.

Állandóan kísérletezünk. Játszunk, kombinálunk, színekkel és formákkal. Mindezt azért, hogy izgalmasabbá és kényelmesebbé tegyük a mindennapokat. A Mi2en kreatív műhelyében kézimunkával készült termékek megszületését gondos tervezés előzi meg, aminek végeredménye, hogy egy igazán esztétikus és egyedi kínálatból választhatsz magadnak vagy másoknak, ha éppen ajándékozni szeretnél.

Mint a legjobb éttermekben, kínálatunkat mi is az aktuális évszakhoz igazítjuk, és a szezonhoz kapcsolódó különböző eseményeket új ötletekkel ünnepeljük, így te mindig a legfrissebb, legszebb, legtrendibb termékpalettáról válogathatsz ízlésednek megfelelőt. Árainkat úgy alakítottuk, hogy a lehető legtöbb embernek szerezhessünk örömet.

Az ötleteknek a fantáziád sem szabhat határt. Ha szeretnéd, mi együtt gondolkodunk veled, és vállaljuk, hogy elképzelesedet a te igényeidre szabjuk, legyen szó akár egyedi lakáskiegészítőről, mint egy falvédő, vagy gyermeked babakelengyéjéről, farsangi jelmezéről, ovis vagy bölcsis jellel ellátott kezdőcsomagjáról.

Jó ha tudod, a mi2en logójával készült termékeket kizárólag Magyarországon tervezzük és készítjük, a lehető legtöbb természetes alapanyag felhasználásával, a környezetet minél kevésbé szennyező módon. Vállalkozásunkat az üzleti etika szerint, a gazdasági élet szabályait betartva irányítjuk. Kapcsolataink a bizalmon és őszinteségen alapulnak, illetve a hosszú távú együttműködésben hiszünk.

A mi2en tervezői:
Butor Dóra & Tóth Mercédesz